Festlokale​

​Lej et selskabslokale til festlige begivenheder

Skal du holde et større arrangement eller en fest? Hos Restaurant Bothwell kan du leje et selskabslokale eller festlokale i den rette størrelse. Vores restaurant er beliggende i Fårevejle tæt på Nykøbing Sjælland, Holbæk og omegn.

Hvis du ønsker at leje et selskabslokale i vores restaurant i Odsherred-området, kræver det desuden, at du vælger at købe maden i vores restaurant. 

Vi har flere forskellige festmenuer at vælge imellem til større selskaber.

Alle vores store lokaler kan bruges til både bryllup, begravelse, konfirmation, barnedåb og meget mere. Vores restaurant ligger lige op ad en kirke. Derfor er det ideelt at fortsætte festen i vores lokaler, hvis I for eksempel holder et stort bryllup og bliver gift i den nærliggende kirke.

Vi tilbyder:

  • Festmenuer til store fester og begivenheder
  • Udlejning af selskabslokaler eller festlokaler
  • Udelukkende servering af mad, der er lavet fra bunden og med friske råvarer​

Lej det rette festlokale eller selskabslokale

Lokaler kan være svære at finde, fordi det for mange skal ligge det rigtige sted, have den rette størrelse og meget mere. For at undgå at lede med lys og lygte efter et stort festlokale anbefaler vi, at du tager kontakt til os med det samme. Sammen finder vi den rette løsning for dig.

Ved os kan du leje lige præcis det lokale, der passer bedst til dine behov og budget. For os er det til hver en tid vigtigt, at vi kan tilbyde vores kunder en god oplevelse. Derfor garanterer vi også for, at du ved os kan få en billig og overkommelig pris ved leje af et lokale. Samtidig kan du forvente festmenuer i høj kvalitet.

Mangler du informationer?

Ønsker du at vide mere om mulighederne for at leje et festlokale eller selskabslokale? Så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan aftale nærmere om både lokaler og mad. Vi sørger for at sætte rammerne for en god fest.

Lej et festlokale ved at ringe til telefon 29 65 88 24 eller sende en e-mail til info@cjcatering.dk for en billig pris og et uforpligtende møde. Vi ser frem til at høre fra dig.​

"Fem stjerner til Bothwell"

Super hyggelige og flotte omgivelser, rigtig god mad, og smilende og venlig betjening. Har i dag været der for første gang og det er ikke sidste!

Marianne Hoffmann​

"Smagfuldt og flot anrettet"

Vi har i dag d. 11 april 2020 fået verdens bedste påske menu. Så lækker og smagfuld og flot anrettet. Tak for det. Mvh. Anette m. familie.

Anette Juul Madsen

"God mad, kreativt køkken"

En helt fantastisk påskefrokostmenu, med alt hvad hjertet begærer. Vi har mad til resten af påsken - i dag er det langfredag.

Pernille Grove Jacobsen

"Hjemmelavet fra bunden"

Jeg har smagt de lækre, møre bøffer samt de unikke, mættende burgere. Bemærk at der er ny forpagter og personale, de kan deres kram.

Vivian Just Pedersen

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg vores restaurant eller kontakt os og reserver bord

Kunne du tænke dig at reservere bord til en hyggelig aften på Fårevejle golf-restaurant, så er du meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 29 65 88 24 eller e-mail info@cjcatering.dk. Det gælder også, hvis du har nogle spørgsmål i forhold til allergener eller lignende.

Du kan også reservere bord online ved at udfylde vores kontaktformular nederst her på denne side. Så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Er du i nærheden, er du også altid meget velkommen til at kigge forbi vores restaurant for at se, om der er et ledigt bord.

Restaurant Bothwell

I vores restaurant kan vi tilbyde et væld af italienske retter, alle sammen lavet på det samme hjemmelavede håndværk. På restaurant Bothwell sætter vi kvaliteten i højsædet og behandler råvarer med respekt.

​Se et udvalg af vores specialiteter herunder.

Åbningstider​

Mandag lukket

Tirsdag lukket

Onsdag-torsdag: 11:00 - 21:00 (køkkenet lukker kl. 20)

Fredag og lørdag: 11:00 - 22:00 (køkkenet lukker kl. 21)

Søndag: 10:00 - 17:00

Helligdage: åbent (undtagen 24/12)

Vi tager forbehold for ændringer i åbningstider.

Ønsker du at holde arrangement uden for restaurantens åbningstider? Kontakt os.

Kontakt​

Golfsvinget 1, 4540 Fårevejle

Klik her for rutevejledning

Telefon:​ 2965 8824

Online booking: klik her

CVR: 31304415