ønsker de maden med hjem?

Mad ud af huset – frisk og lækker menu

Skal du holde fest, fødselsdag eller et andet arrangement derhjemme, hvor der kommer gæster til spisning? Og kunne du tænke dig at slippe for at stå i køkkenet og tilberede mad, når gæsterne kommer? Så kan du med fordel bestille vores mad ud af huset. Det kan for eksempel være, at du skal bruge mad til reception, bryllup, konfirmation, nytår eller noget helt andet.

Hos Restaurant Bothwell tilbyder vi dansk-italiensk inspireret mad til fest, som vi leverer i blandt andet Fårevejle, Nykøbing Sjælland, Holbæk og omegn.

Vi ønsker at give alle vores kunder den bedst mulige oplevelse, og derfor kan du enten vælge selv at komme og hente maden – eller vi kan levere det hjem til dig, hvis du foretrækker det.

Dansk-italiensk inspireret mad til fest og hverdag

Mad er vores helt store passion, og har altid været det. Derfor går vi højt op i at anvende de bedste og mest friske råvarer, så vi kan tilberede lækker mad med en fantastisk smag.

Vores catering-menu er sammensat på en måde, så der er noget for enhver smag. Det er en fordel, hvis du skal invitere gæster på mad derhjemme.

Bestil catering og slip for at stå i køkkenet

Der er mange fordele ved at bestille mad ud af huset, når du skal have gæster til spisning. En af de helt store fordele er, at du slipper for at bruge din tid i køkkenet hele dagen og aftenen. 

I stedet for får du mere tid til at gøre rent, dække bord, pynte op og så videre, ligesom du også kan nyde gæsternes selskab, når de ankommer.

Kontakt os og bestil god mad ud af huset

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring vores catering, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores menu. 

Ønsker du at bestille mad til fest, hører vi meget gerne fra dig.

Ring til os i dag på telefon 29 65 88 24 eller send en e-mail til info@cjcatering.dk.

"Fem stjerner til Bothwell"

Super hyggelige og flotte omgivelser, rigtig god mad, og smilende og venlig betjening. Har i dag været der for første gang og det er ikke sidste!

Marianne Hoffmann​

"Smagfuldt og flot anrettet"

Vi har i dag d. 11 april 2020 fået verdens bedste påske menu. Så lækker og smagfuld og flot anrettet. Tak for det. Mvh. Anette m. familie.

Anette Juul Madsen

"God mad, kreativt køkken"

En helt fantastisk påskefrokostmenu, med alt hvad hjertet begærer. Vi har mad til resten af påsken - i dag er det langfredag.

Pernille Grove Jacobsen

"Hjemmelavet fra bunden"

Jeg har smagt de lækre, møre bøffer samt de unikke, mættende burgere. Bemærk at der er ny forpagter og personale, de kan deres kram.

Vivian Just Pedersen

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg vores restaurant eller kontakt os og reserver bord

Kunne du tænke dig at reservere bord til en hyggelig aften på Fårevejle golf-restaurant, så er du meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 29 65 88 24 eller e-mail info@cjcatering.dk. Det gælder også, hvis du har nogle spørgsmål i forhold til allergener eller lignende.

Du kan også reservere bord online ved at udfylde vores kontaktformular nederst her på denne side. Så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Er du i nærheden, er du også altid meget velkommen til at kigge forbi vores restaurant for at se, om der er et ledigt bord.

Restaurant Bothwell

I vores restaurant kan vi tilbyde et væld af italienske retter, alle sammen lavet på det samme hjemmelavede håndværk. På restaurant Bothwell sætter vi kvaliteten i højsædet og behandler råvarer med respekt.

​Se et udvalg af vores specialiteter herunder.

Åbningstider​

Mandag lukket

Tirsdag lukket

Onsdag-torsdag: 11:00 - 21:00 (køkkenet lukker kl. 20)

Fredag og lørdag: 11:00 - 22:00 (køkkenet lukker kl. 21)

Søndag: 10:00 - 17:00

Helligdage: åbent (undtagen 24/12)

Vi tager forbehold for ændringer i åbningstider.

Ønsker du at holde arrangement uden for restaurantens åbningstider? Kontakt os.

Kontakt​

Golfsvinget 1, 4540 Fårevejle

Klik her for rutevejledning

Telefon:​ 2965 8824

Online booking: klik her

CVR: 31304415