Nytårsmenu​

​Bestil nytårsmenu ud af huset

Er du på udkig efter en overdådig nytårsmenu ud af huset? Så er du landet det helt rette sted. Hos Restaurant Bothwell står vi klar til at lave en lækker nytårsmenu til dig. 

Vores restaurant er beliggende i Fårevejle, men vi kører gerne ud med vores menuer til kunder i blandt andet Nykøbing Sjælland, Holbæk og omegn.

Vores restaurant er beliggende i Odsherred-området, og vi serverer dansk-italiensk mad i høj kvalitet. For os er smag og kvalitet alfa og omega i alt, hvad vi laver. 

Vi har altid haft en stor passion for mad og har et tæt samarbejde med leverandører og producenter for at være sikre på, at vi kan tilbyde lækre og friske råvarer i alle vores menuer.

Nytåret nærmer sig, og det betyder for mange, at det er blevet tid til at finde nytårsmenuer, hvis overskuddet ikke er til at stå i køkkenet det meste af aftenen. Hos Restaurant Bothwell tilbyder vi lækre nytårsmenuer, hvor alt er lavet fra bunden.

Vi tilbyder:

  • Dansk-italiensk mad
  • Friske og lækre råvarer i høj kvalitet
  • Nytårsmad ud af huset, hvor alt er lavet fra bunden
  • Veltillavede måltider – uanset menu​

Tag nytårsmenuen med hjem

Drømmer du om at gøre lidt ekstra ud af nytåret i år? Så anbefaler vi helt klart, at du forhører dig hos os. Vi kan som sagt tilbyde alt afhængigt af dine ønsker og behov til maden. 

Vi tilbyder generelt meget forskellig mad ud af huset og har derfor stor erfaring med særlig nytårsmad.

Hvis du ikke selv kan finde tid til at hente maden, tilbyder vi at levere den for dig. Selvom det drejer sig om mad ud af huset, gør vi vores bedste for at give dig den bedste oplevelse og den rette service.

Vil du bestille nytårsmenu ud af huset?

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores menuer eller ønsker at bestille en nytårsmenu ud af huset, så hører vi meget gerne fra dig. 

Desto før du kontakter os, desto bedre forudsætninger har vi for at sammensætte den menu, du ønsker.

Ring til telefon 29 65 88 24, eller send en e-mail til info@cjcatering.dk for en billig pris.​

"Fem stjerner til Bothwell"

Super hyggelige og flotte omgivelser, rigtig god mad, og smilende og venlig betjening. Har i dag været der for første gang og det er ikke sidste!

Marianne Hoffmann​

"Smagfuldt og flot anrettet"

Vi har i dag d. 11 april 2020 fået verdens bedste påske menu. Så lækker og smagfuld og flot anrettet. Tak for det. Mvh. Anette m. familie.

Anette Juul Madsen

"God mad, kreativt køkken"

En helt fantastisk påskefrokostmenu, med alt hvad hjertet begærer. Vi har mad til resten af påsken - i dag er det langfredag.

Pernille Grove Jacobsen

"Hjemmelavet fra bunden"

Jeg har smagt de lækre, møre bøffer samt de unikke, mættende burgere. Bemærk at der er ny forpagter og personale, de kan deres kram.

Vivian Just Pedersen

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg vores restaurant eller kontakt os og reserver bord

Kunne du tænke dig at reservere bord til en hyggelig aften på Fårevejle golf-restaurant, så er du meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 29 65 88 24 eller e-mail info@cjcatering.dk. Det gælder også, hvis du har nogle spørgsmål i forhold til allergener eller lignende.

Du kan også reservere bord online ved at udfylde vores kontaktformular nederst her på denne side. Så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Er du i nærheden, er du også altid meget velkommen til at kigge forbi vores restaurant for at se, om der er et ledigt bord.

Restaurant Bothwell

I vores restaurant kan vi tilbyde et væld af italienske retter, alle sammen lavet på det samme hjemmelavede håndværk. På restaurant Bothwell sætter vi kvaliteten i højsædet og behandler råvarer med respekt.

​Se et udvalg af vores specialiteter herunder.

Åbningstider​

Mandag lukket

Tirsdag lukket

Onsdag-torsdag: 11:00 - 21:00 (køkkenet lukker kl. 20)

Fredag og lørdag: 11:00 - 22:00 (køkkenet lukker kl. 21)

Søndag: 10:00 - 17:00

Helligdage: åbent (undtagen 24/12)

Vi tager forbehold for ændringer i åbningstider.

Ønsker du at holde arrangement uden for restaurantens åbningstider? Kontakt os.

Kontakt​

Golfsvinget 1, 4540 Fårevejle

Klik her for rutevejledning

Telefon:​ 2965 8824

Online booking: klik her

CVR: 31304415