Take away fra Restaurant Bothwell

Dansk-italiensk inspireret take away

Trænger du til en hyggelig og afslappet aften derhjemme i Nykøbing Sjælland, Holbæk eller omegn – hvor du ikke behøver at lave mad? Så kontakt os og bestil lækker take away i Fårevejle.

Restaurant Bothwell tilbyder vi lækker take away af dansk-italiensk inspireret mad, der er tilberedt af friske råvarer med fokus på den gode smag. Du kan enten selv komme og hente maden, eller vi kan levere maden hjem til dig, hvis du ønsker det.

Vores restaurant er beliggende i Fårevejle i Dragsholm Golf Klub ikke ret langt væk fra Dragsholm Slot. Har du og resten af familien været en tur forbi slottet, kan I for eksempel købe lækker take away på vej hjem derfra. 

I er naturligvis også velkomne til at spise maden i vores hyggelige restaurant med en fantastisk udsigt ud over golfbanerne og det smukke danske landskab.

Stort menukort med mad for enhver smag

Vi har et stort menukort, der er sammensat således, at der er mad for enhver smag, og der er både noget at vælge imellem for børn og voksne.

Når du skal bestille take away hos os, kan du for eksempel bestille en lækker hjemmelavet burger med pommes frites, sandwich, salat, smørrebrød og meget, meget mere.

Du kan se vores menukort her og blive inspireret til, hvad du skal bestille.

Kontakt os og bestil take away med eller uden levering

Kunne du tænke at bestille lækker take away hos os, enten med eller uden levering, så skal du endelig bare tage kontakt til os. Ønsker du at bestille take away, bedes du kontakte os telefonisk på 29 65 88 24, så vi kan gå i gang med at tilberede maden så hurtigt som muligt.

Har du nogle spørgsmål omkring vores menukort, allergener eller lignende, kan du også skrive til vores e-mail info@cjcatering.dk, hvis du ikke har behov for at få svar med det samme.

Endelig er du naturligvis også altid meget velkommen til at kigge forbi vores restaurant for at bestille din take away og tage den med dig hjem.

"Fem stjerner til Bothwell"

Super hyggelige og flotte omgivelser, rigtig god mad, og smilende og venlig betjening. Har i dag været der for første gang og det er ikke sidste!

Marianne Hoffmann​

"Smagfuldt og flot anrettet"

Vi har i dag d. 11 april 2020 fået verdens bedste påske menu. Så lækker og smagfuld og flot anrettet. Tak for det. Mvh. Anette m. familie.

Anette Juul Madsen

"God mad, kreativt køkken"

En helt fantastisk påskefrokostmenu, med alt hvad hjertet begærer. Vi har mad til resten af påsken - i dag er det langfredag.

Pernille Grove Jacobsen

"Hjemmelavet fra bunden"

Jeg har smagt de lækre, møre bøffer samt de unikke, mættende burgere. Bemærk at der er ny forpagter og personale, de kan deres kram.

Vivian Just Pedersen

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg vores restaurant eller kontakt os og reserver bord

Kunne du tænke dig at reservere bord til en hyggelig aften på Fårevejle golf-restaurant, så er du meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 29 65 88 24 eller e-mail info@cjcatering.dk. Det gælder også, hvis du har nogle spørgsmål i forhold til allergener eller lignende.

Du kan også reservere bord online ved at udfylde vores kontaktformular nederst her på denne side. Så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Er du i nærheden, er du også altid meget velkommen til at kigge forbi vores restaurant for at se, om der er et ledigt bord.

Restaurant Bothwell

I vores restaurant kan vi tilbyde et væld af italienske retter, alle sammen lavet på det samme hjemmelavede håndværk. På restaurant Bothwell sætter vi kvaliteten i højsædet og behandler råvarer med respekt.

​Se et udvalg af vores specialiteter herunder.

Åbningstider​

Mandag lukket

Tirsdag lukket

Onsdag-torsdag: 11:00 - 21:00 (køkkenet lukker kl. 20)

Fredag og lørdag: 11:00 - 22:00 (køkkenet lukker kl. 21)

Søndag: 10:00 - 17:00

Helligdage: åbent (undtagen 24/12)

Vi tager forbehold for ændringer i åbningstider.

Ønsker du at holde arrangement uden for restaurantens åbningstider? Kontakt os.

Kontakt​

Golfsvinget 1, 4540 Fårevejle

Klik her for rutevejledning

Telefon:​ 2965 8824

Online booking: klik her

CVR: 31304415